Üdvözlünk a kafafa.hu oldalán!

Kérdésed van? Hívj minket! +3620/5424874 

Bakelit-fa bedugós fülbevalók

Egyedi design és kreáció, amely elsőként egyesíti a fát és a bakelit lemezt! A termékcsoport a BKELIT collection nevet viseli, utalva megálmodója Benkő Kata, valamint a bakelit lemez nevére. Utóbbiak újrahasznosítása (bakelit-second chance) egy új esélyt ad arra, hogy felelősen gondolkozzunk és lépéseket tegyünk a nem lebomló műanyagok felhalmozódása ellen. 

Egy olyan hordható és használható termékcsoport létrehozása volt a cél, ami modern, kifinomult, letisztult stílusban és teljesen újszerű kontesztusban hozza vissza a bakelitet a mindennapi körforgásba, és a környezetet is óvja a további szennyezéstől.

A kollekcióhoz felhasznált lemezek 90%-a az úgynevezett "szemét" csoportba tartoznak, amik az utcákon, padlásokon, sufnikban, pincékben lapulnak sok-sok éve, használhatatlan állapotban, karcosan és törötten. Ezek az elfeledett halmok nemcsak a pangó hulladék számát növelik, hanem még az életterünket is negatívan befolyásolják, foglalva a helyet a lehetőségek előtt. 

Ezért is törekszünk arra, hogy hangoztassuk, nálunk előny, ha a lemez karcos, koszos, használhatatlan. Szívesen átvesszük őket szabadon választott termékért cserébe! Így mindenki csak kaphat, és reméljük, ennek hatására bolygónk is pár körrel többet fog majd forogni a Nap körül :)

 


1termék 11