Üdvözlünk a kafafa.hu oldalán!

Kérdésed van? Hívj minket! +3620/5424874 

Kezdetek zenéje füzet-színes

A Kezdetek zenéje - különleges jegyzetfüzet by Rosa S. Nhancale


A Kezdetek zenéje rendszer terápiás célú, egyéni igényekre szabott zenehallgatást alapozza meg, a nehézre forduló gyermekkori érzelmi helyzetek szisztematikus támogatása érdekében. A módszer élethelyzetek és az életkorok alapján közel 70 gyermekkori eseményt képes egyedi zenehallgatási és nevelési módszertannal kísérni.

Ezt a füzetet arra terveztük, hogy segítséget adjunk a családoknak ahhoz, hogy a zenei rendszerrel szerzett élményeiket feljegyezhessék. A gyermekkor rövid, élménydús és persze telis teli van olyan kihívásokkal, amiket ha leírsz és később megvitatsz hozzáértő szakemberrel - megnyugszol.

Ez a jegyzetfüzet belefér minden táskába, strapabíró, alkalmas bármely élethelyzetben arra, hogy egy-egy dolgot lejegyezz bele. A füzet vásárlói a Kezdetek zenéje rendszer egy olyan gyermekeknek tervezett lejátszási listájához kapnak hozzáférést, ami azonnal arra ösztönöz, hogy a gyermeked érzelmi nehézségeit ezután megpróbáld zenei hangokkal kezelni.

Nhancale Zsuzsanna Rózsa, tudományos kutató, andragógus, a Kezdetek zenéje program fejlesztője


Iratkozz fel az útmutató-sorozatra az alábbi linken, és vedd birtokba a füzetet is! https://musicofbeginnings.com/hu/feliratkozas

A füzet megvásárlásával 500 Ft-al támogatod az a Kezdetek zenéje rendszert fejlesztő közhasznú alapítványt! https://musicofbeginnings.com/hu/alapitvanyrol/tajekozodj

Részletek
A füzet mérete A6.
Belsejében 50 oldal található, újrahasznosított papírból.
Kötéstípus: Fém ikerspirál.
Borítása fa (3mm).
Adatok
Cikkszám:
KA139929