Üdvözlünk a kafafa.hu oldalán!

Kérdésed van? Hívj minket! +3620/5424874 

Művész füzetek

Ebben a kategóriában olyan füzeteket találhattok, amiket festők, grafikusok és más területeken alkotó művészek munkái ihlettek. A füzetek fa borítóján megjelenő alkotások az adott művész saját, egyedi műve, melyet speciális technikával vittünk fel a felületre. A füzet felületkezelést is kap, ezzel még tartósabbá tesszük a használat számára.

Minden létrejött füzet a weboldalon való megjelenéstől számítva három hónapig lesz elérhető! Utána lekerül a honlap rendelhető termékek részéről! Az elérhetőség időintervallumát minden füzet mellé leírjuk, hogy figyelemmel lehessen követni, mennyi ideig van még lehetőség a megvételére.

Ez a projekt nagyon kedves számunkra, mivel művészeknek/alkotóknak ad lehetőséget a megmutatkozásra egyedi, speciális módon. Számunkra nagy öröm olyan füzetek létrehozása, amelyek nemcsak értékkel, hanem funkcióval is bírnak, hiszen a füzet nem veszti el eredeti önmagát, hanem szinte egy műalkotássá, műtárggyá lép elő.

Minden füzet mellett olvashatsz az alkotóról, munkásságáról és találhatsz linkeket is, amiken keresztül ellátogathatsz az alkotó oldalára.


2termék 12