Üdvözlünk a kafafa.hu oldalán!

Kérdésed van? Hívj minket! +3620/5424874 

FA MŰVÉSZ FÜZETEK

Ebben a kategóriában olyan füzeteket találhattok, amiket festők, grafikusok és más területeken alkotó művészek munkái ihlettek. A füzetek fa borítóján megjelenő alkotások az adott művész saját, egyedi műve, melyet speciális technikával vittünk fel a felületre. A füzet felületkezelést is kap, ezzel még tartósabbá tesszük a használat számára.

Minden létrejött füzet a weboldalon való megjelenéstől számítva három hónapig lesz elérhető! Utána lekerül a honlap rendelhető termékek részéről! Az elérhetőség időintervallumát minden füzet mellé leírjuk, hogy figyelemmel lehessen követni, mennyi ideig van még lehetőség a megvételére.

Ez a projekt nagyon kedves számunkra, mivel művészeknek/alkotóknak ad lehetőséget a megmutatkozásra egyedi, speciális módon. Számunkra nagy öröm olyan füzetek létrehozása, amelyek nemcsak értékkel, hanem funkcióval is bírnak, hiszen a füzet nem veszti el eredeti önmagát, hanem szinte egy műalkotássá, műtárggyá lép elő.

Minden füzet mellett olvashatsz az alkotóról, munkásságáról és találhatsz linkeket is, amiken keresztül ellátogathatsz az alkotó oldalára.