Üdvözlünk a kafafa.hu oldalán!

Kérdésed van? Hívj minket! +3620/5424874 

Otto voice füzet

Ottó Voice különleges jegyzetfüzet by Rosa S. Nhancale

 
Kényelmes és idő takarékosan alkalmazható, hangalapú útmutató-sorozatokkal segítjük a családokat abban, hogy szisztematikusan beépíthessék a rendszeres éneklést és értő meseolvasását a kisgyermekek hétköznapjaiba. Az emberi hanggal szerzett élmények, a nehéz gyermekkori helyzetekkel való megküzdést segítik és biztonságérzet alapját adják. A szülő saját hangján énekelni, és kifejező, fordulatos hangsúllyal mesét olvasni a gyermeknek meghatározó közös élmény, a magzati kortól a gyermekévek végéig. 

Az Otto Voice programot és a hozzá tartozó különleges jegyzetfüzetet a saját várandósságom során átélt tapasztalatok ihlették. Szerettem volna a lehető legjobb módon, hangjátékokkal elérhetővé tenni mindazt, amit az évek során a gyermekek és az emberi hang kapcsolatról tanultam, hogy arra biztassam a kisgyermekről gondoskodó felnőtteket, hogy a hangjuk mérhetetlen érzelmi erőforrás a gyermeküknek.

A hangjáték formátum abban támogat titeket, hogy könnyedén szerezzétek meg ezeket az ismereteket önmagatokról és a gyermekeinkről és úgy alkalmazzátok, ahogy nektek a legjobb. 

Ez a jegyzetfüzet belefér minden táskába, strapabíró, alkalmas bármely élethelyzetben arra, hogy egy-egy dolgot lejegyezz bele. A füzet vásárlói az Ottó Voice program első hanganyagához is kapnak a vásárlással hozzáférést.

Nhancale Zsuzsanna Rózsa, tudományos kutató, andragógus, az Ottó Voice program fejlesztője

Iratkozz fel az útmutató-sorozatra az alábbi linken, és vedd birtokba a füzetet is!

https://otto-voice.com/hu/feliratkozas/

A füzet megvásárlásával 500 Ft-al támogatod az Ottó-Voice hangjátékot feljlesztő közhasznú alapítványt! https://otto-voice.com/hu/rosasusannanhancale/Részletek
A füzet mérete A6.
Belsejében 50 oldal található, újrahasznosított papírból.
Kötéstípus: Fém ikerspirál.
Borítása fa (3mm).
Adatok
Cikkszám:
KA191404